Η Φυσικοθεραπεία είναι η θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στα φυσικά μέσα που χρησιμοποιούνταιαπό τον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πτυχιούχο Φυσικοθεραπευτή, για θεραπευτικούς σκοπούς.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τεχνικές, τα θεραπευτικά μέσα και τον εξοπλισμό που διαθέτουν τα κέντρα μας καθώς επίσης να ενημερωθείτε και για τις παθήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Στα Φυσικοθεραπευτήρια μας παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν κυρίως ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα, αθλητικές κακώσεις αλλά και νευρολογικά και νευροχειρουργικά προβλήματα.

Σημαντικό μέρος της θεραπείας είναι η ενημέρωση του πάσχοντος για το είδος, τη φύση και το μηχανισμό του προβλήματός του, με τελικό στόχο την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργικότητάς του και την επιστροφή του στο φυσιολογικό ρυθμό της ζωής του.

Απαραίτητη είναι το ραντεβού πριν την έναρξη του θεραπευτικού σχήματος. Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει τη λήψη ενός λεπτομερούς ιστορικού με σκοπό την εξακρίβωση του μηχανισμού του προβλήματος του πάσχοντος.


(Πρώτο) Κέντρο Φυσικοθεραπείας-Αποκατάστασης Λαμία, Υψηλάντου 20

stayros kamitsos lamia grafeio ipsilantou 1

Gallery:


(Δεύτερο) Κέντρο Φυσικοθεραπείας-Αποκατάστασης, Στυλίδα,  Λαμίας & Παπαλουκά

stayros kamitsos lamia physikotherapeutirio 1

Gallery: