ΠΡΟΦΙΛ

Φυσικοθεραπευτής Σταύρος Καμήτσος

Είμαι φυσικοθεραπευτής με ειδικότητα στις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος. Άρχισα τις σπουδές μου το 1990 και απέκτησα δύο πτυχία, τίτλος Higher National Diploma (HND) in Physiotherapy (Leeds-College) & κρατικός βοηθός φυσικοθεραπείας από το 1993, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να δραστηριοποιούμε ενεργά με ασθενείς και παθήσεις.

Το 1995 γράφτηκα στην ανώτερη πανεπιστημιακή κινησιοθεραπευτική σχολή της Σόφιας στη Βουλγαρία όπου και απέκτησα το Bachelor της κινησιοθεραπείας μετά από 4έτη φοίτηση.

Το 2000 μετά από συμπληρωματικές σπουδές απέκτησα το πτυχίο του ΑΤΕΙ Λαμίας στη φυσικοθεραπεία και αμέσως άρχισα με το προσωπικό μου θεραπευτήριο να εργάζομαι ως φυσικοθεραπευτής.

Η σκληρή δουλειά και η επιμονή μου να θεραπεύω με πίστη και όραμα για καλύτερη υγεία και ζωή των ασθενών, γρήγορα μου έδωσαν την δυνατότητα, πετυχαίνοντας έναν-έναν τους στόχους μου, να αποκτήσω τον μέχρι σήμερα ιδιόκτητο χώρο μου στο κέντρο της Λαμίας .

Ταυτόχρονα απέκτησα τα διπλώματα McKenzie πάνω στη μηχανική διόρθωση των δισκοκήλων που αφορούν την αυχενική & οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

Μέχρι το 2016 συνέχισα να εργάζομαι με συνέπεια εξοπλίζοντας το εργαστήριο μου με ότι καλύτερο θα μπορούσε να δώσει ένας χώρος για τους ασθενείς μου, ενώ ταυτόχρονα ως θεραπευτής συνέχισα να αποκτώ εμπειρία και να φτάνω σε σημείο να μετράω πάρα πολλούς ασθενείς που πλέον, χαιρόντουσαν την υγεία τους και τη ζωή τους, έχοντας περάσει μαζί μου ώρες, που όπως οι ίδιοι λένε θεράπευσαν το σώμα τους και τη ψυχή τους.

Το 2016 πλέον αποφάσισα εφόσον ωρίμασα αρκετά μετά από 16 χρόνια να περάσω στο επόμενο για μένα σωστό βήμα που αυτό αφορά το άνοιγμα του δεύτερου θεραπευτηρίου μου στην ανατολική Φθιώτιδα, με έδρα την Στυλίδα.

Οι υπηρεσίες μου πλέον μοιράζονται δημιουργικά σε δύο θεραπευτήρια κάτω από την προσωπική μου εργασία και αυστηρή επίβλεψη όσων εργάζονται μαζί μου. Δίνοντας ετσι το κάλυτερο που έχω ως Φυσικοθεραπευτής αλλά και ως άνθρωπος.

Τα βήματα μου μέχρι και σήμερα ήταν προσεκτικά και η προσπάθεια μου θέλω να συνεχίσει, να δικαιώνει αυτό που πιστεύω πάντα: γνώση, αλήθεια, πολύ δουλεία, και τα καλύτερα αποτέλεσματα για μένα, αλλά κυρίως για όλους εσάς.

Πληροφορίες

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΜΗΤΣΟΣ
Φυσικοθεραπευτής

-Θεραπευτήρια-

1ο: Υψηλάντη 20, Λαμία
2o: Λαμίας & Παπαλουκά, Στυλίδα

Τηλέφωνο: 22310 32405

Κινητό: 6977189922

Λαμία: Υψηλάντη 20

Στυλίδα: Λαμία & Παπαλουκά

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.